Porsche mobiliti

Poduzeće sa tradicijom.

Porsche mobiliti je tvrtka specijalizirana za prodaju i potrošačko kreditiranje vozila marke Audi, Seat, Škoda i Volkswagen.

Zahvaljujući svjetskom ugledu, tradiciji i iskustvu austrijskog Porsche Holdinga, nudi Porsche mobiliti i u Hrvatskoj kvalitetan oblik prodaje i potrošačkog kreditiranja vozila, koji u potpunosti odgovara visokim europskim standardima.
Kvalitetna ponuda, upotpunjena vrhunskim tehnološkim rješenjima i pouzdanošću automobila VW koncerna, dokaz su da je Porsche mobiliti Vaš najbolji partner na putu do vrhunskog automobila.

Priča počinje još 1966. godine, kada je Porsche osnovao prvo poduzeće za financiranje vozila sa sjedištem u Salzburgu, u Austriji. Kontinuiran rast poslovanja, dovodi do toga da godine 1985. isto poduzeće prerasta u visokospecijaliziranu financijsku instituciju s fokusom na prodaju automobila - Porsche Bank AG.

Početkom 90-tih Porsche prepoznaje prilike koje su se počele stvarati uslijed političkih promjena u zemljama srednje i jugoistočne Europe, pa se tvrtka širi i na zemlje kao što su Mađarska, Rumunjska, Slovačka, Slovenija i Hrvatska. Možemo se pohvaliti da je unutar Volkswagen Gruppe od tada do danas u navedenim zaključeno više od 350.000 ugovora o financiranju.

Tvrtka Porsche Bank AG osnovala je 2006. tvrtku Porsche mobiliti d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu.

Sretni smo što smo na temelju 50-godišnje suradnje trgovačke mreže Volkswagen Gruppe i Porschea, te njihovog bogatog iskustva uspjeli pronaći pravi put do ispunjenja želja naših stranaka, kojima kontinirano nastojimo pružiti vrhunske usluge uz kvalitetan proizvod.

Sve u vezi auta na jednom mjestu.

Cilj je ponuditi sve usluge koje su povezane sa autom na jednom mjestu, kako bi vožnja bila ugodna i ekonomski isplativa.

Naša grupacija vam nudi sve što trebate za svoj VW, Audi, SEAT, ŠKODA, Porsche ili provjereno rabljeno vozilo od Das WeltAuto.

Porsche mobiliti d.o.o. 

Članovi Uprave:

Mag. Jernej Kralj

Branimir Pongrac