Compliance i Integritet

Za koncern Volkswagen Compliance (usklađenost) znači: pridržavanje zakonskih zahtjeva, internih politika i propisa, etičkih načela te vlastitih vrijednosti u svrhu zaštite društva i njegovih marki.

Društvo može biti održivo uspješno samo ako posluje u skladu s načelima integriteta, poštuje zakonske odredbe na globalnoj razini te ispunjava preuzete obveze i etička načela. Usklađenost mora biti opće prihvaćena za sve zaposlenike koncerna u koje se ubrajaju i zaposlenici naših društava.

Integritet znači raditi ispravnu stvar iz vlastitog i osobnog uvjerenja - u odgovornosti za tvrtku, za poslovne partnere i kao člana društva.

Stoga integritet i usklađeno ponašanje nisu samo uvjeti koje smo postavili za našu tvrtku već integritet i poštivanje smatramo i sastavnim dijelom naše korporativne kulture.

Kodeks ponašanja

Kodeks ponašanja koji se primjenjuje u cijelom koncernu temelj je za sve odluke koje se donose u društvu te nudi smjernice za etičko ponašanje.

Kodeks ponašanja nam pomaže u poštivanju postojećih pravila i propisa, nudi upute, savjete i podršku u svakodnevnim radnim situacijama i donošenju odluka. Fokus je na odgovornosti svakog pojedinog zaposlenika u pridržavanju pravila etičkog ponašanja.

Otvori kodeks ponašanja

Informacije za poslovne partnere

Kodeks ponašanja za poslovne partnere Volkswagen Koncerna obuhvaća očekivanja koja se postavljaju poslovnim partnerima.

Porsche mobiliti uvijek traži najbolje dobavljače. Osim cijene, glavni kriteriji za odabir dobavljača su kvaliteta, pouzdanost, usluga, trajnost, inovativnost i održivost.

Kako biste unaprijed dobili uvid u okvirne uvjete potencijalne suradnje s nama, u nastavku možete preuzeti Opće uvjete nabave.

Kontakt

Compliance Officer

Tel.: +385 1 5572-571

E-mail: compliance@porsche.hr